inner banner

Om lavmands

Lavmands blev etableret i 1996 og er siden vokset til en af Danmarks førende virksomheder indenfor opbygning, mekanik og service af transportmateriel. Lavmands har de senere år udviklet en række nye produkter, der sætter nye standarder for styrke, kvalitet og design, med vægten lagt på den bedste totaløkonomi.

Lavmands er helt uafhængig af specifikke producenter, og kan derfor tilbyde kunden det bedste produkt til opgaven. Med tre værkstedsplatforme er Lavmands landsdækkende og strategisk godt placeret i forhold til fremtidens lokale og globale transportveje. For at opfylde kundernes fremtidige krav til fleksibilitet, lønsom forretning, arbejdsmiljø og stabilitet, har Lavmands udviklet et virksomhedskoncept.

Konceptet sikrer kunden markedets bedste samarbejdsløsninger, den mest kompetente rådgivning og en række ydelser der understøtter kundens samlede overblik i processen, omkring fremtidens transport materiel.

Lavmands Historie 1996 - 2019

1996

Lavmands Last og Karosseri startet og stiftet af Per Lavmand d. 01-04-1996 - Start i Kvistgård med 2 medarbejdere Michael Johansen og Steen Svendsen som iøvrigt stadig har deres virke på samme adresse. Kunde underlag 95% Kim Johansen International Transport A/S i Greve

2002

Opkøber vi Ejner Larsens opbyggerfirma Baldersvej 1, 4100 Ringsted - Vi ønskede at sprede os mere, ikke alene af hensyn til produkter, men også til kunder. Vi så helt klart Ringsted som stedet, pga. af den centrale placering.

2004

Her måtte vores ellers udmærkede lokaler give op pga. plads problemer og vi lejede os ind i nogle ældre lokaler på Jættevej 52, 4100 Ringsted

2006

Vi omdanner os til aktieselskabet Lavmands Last og Karrosseri A/S

2007

Hans Henrik Rosendal køber sig ind i Lavmands A/S, således at han ejer 10% af Lavmands A/S

2008

Vores nye værksted og administration Kærup Parkvej 11-13, 4100 Ringsted indvies og tages i brug. Vi køber os ind i Jysk Lastvognsopbyg ApS med 51% for at kunne servicere det jyske marked.

2009

Vi introducerer vores nye Fragtlad, Clikk-box samt No-Noice alu-plankebund. Vi er blevet forhandler af Sandab Sandwich kasser

2009

Lavmands Partikelfiltercenter introduceres. Med over 600 monteret partikelfiltre er Lavmands førende inden for Emissions teknologi

2010

Lavmands introducerer Fliegl Push-off system i Danmark

2011

Lavmands introducerer DK's største partikelfilter rensecenter

2013

Lavmands første HyliFlex opbygning sættes på gaden, ialt 6 køretøjer er sat i test.

Oktober Lavmands for Dansk patent på langgodskonceptet

December Lavmands for Dansk patent på HyliFlex systemet 

2014

DK's største partikelfilter rensecenter bliver opgraderet med endnu en X-Purge rensemaskine i Ringsted, således at alle partikelfiltre vil blive renset med X-purge. Dette forbedre arbejdsmiljøet i forbindelse med rensningen.

2015

Lavmands bliver forhandler af PLANDEX i Skandinavien

Lavmands bliver forhandler af Scattolini i Danmark

Lavmands bliver forhandler af SDG i Danmark

Lavmands bliver ISO 9001 Certificeret

Lavmands får patent på HyliFlex i USA

Lavmands får patent på HyliFlex i EU

2017

         Lavmands certificeres efter den nye ISO 9001:2015 standard 

2018

         Lavmands fragtlads koncept 5.0 introduceres

         Lavmands Fastlads koncept 2.0 introduceres

2019

         LAVMANDS POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ grundlægges

2021

         Lavmands etableer produktion i Piła i Polen

2022

        Lavmands runder 850 opgraderinger af Euro 4/5 køretøjer med partikelfiltre

Tilmeld nyhedsbrev X Luk

Udfyld venligst recaptcha.